Diagnostik

Schwind Sirius

Schwind sirius table

En både snygg och otroligt komplett topograf med Scheimpflug-kamera. Med några få klick får du  en tredimensionell analys av hela hornhinnan och det främre ögonsegmentet. Det är den perfekta lösningen för refraktiv kirurgi och är också lämplig för keratokonus-screening. Ett unikt inslag i denna Sirius är inkluderingen av statisk cyklotrotationskontroll i alla behandlingsmetoder som använder en Schwind Amaris laser

Schwind sirius table
Ziemer G6 GALILEI

Ziemer G6

Ziemer G6 GALILEI

Här har vi en “state of the art” topografi som kombinerar avancerad teknik inom Placido-topografi, Dual-Scheimpflug-tomografi och optisk biometri för att erbjuda den mest kompletta lösningen för katarakt- och refraktiv kirurgi. Med G6 gör du alla mätningar med en enhet.

Schwind Peramis

Kombinerad topograf och aberometer som tar 33 bilder per sekund och väljer automatiskt den bild som har bäst mätning. Eftersom de två diagnostiska verktygen kombineras i en enda enhet kan hornhinnans och ögats vågfrontsdata jämföras för att identifiera interna avvikelser. Schwind Peramis ger detaljerad information och en översikt för analys av patientens data. Detta hjälper läkaren att avgöra vilken behandlingsmetod som passar bäst för varje patient.

TA DIN KLINIK TILL NÄSTA NIVÅ