Schwind AMARIS 500E

Den högpresterande lösningen inom refraktiva lasersystem.

500 Hz Puls

Den snabba repetitionsfrekvensen med en ablation på 2,0 sekunder per dioptri ger en hög patientsäkerhet och komfort. Det minskar risken för uttorkning av hornhinnan, men också tiden under vilken patienten måste fixera på det gröna ljuset.

Eye-tracker i fem dimensioner

Med Schwinds egenutvecklade aktiva 5D eye-tracker får du en  hög precision. Den är kopplad till Schwinds diagnossystem och fångar all ögonrörelse, statisk såväl som dynamisk, under operationen för att ge dig ett enastående resultat.

SCHWIND SmartSurfACE

Med Smart Surf teknologin får du en uppgraderad TransPRK med Schwinds egna smartpulse teknologi. Smart Surf ger dig möjlighet att behandla ett synfel helt utan beröring av cornea.

Ytterligare funktioner

Högre säkerhet genom övervakning av hornhinnans temperatur och laserpulssortering för minimal uppvärmning, vilket resulterar i mycket mild ablation

Postoperativ kontroll ända ner till hornhinnans djupa lager

Med en kontinuerlig mätning av hornhinnans tjocklek får du en ökad säkerhet av ögonlaserbehandlingen

Lamp integrated in the workflow – Ready to use immediately, no additional adjustment necessary

Enklare manövrering med en kontrollerad sekvens av operationsstegens ljusintensitet, mikroskopförstoring, OCP-användning och fixeringspunkter. Varje steg är individuellt justerbart

Ger dig flera möjligheter att använda för utbildning eller marknadsföring. Spela in dina behandlingar och få en individuell dokumentation av varje patient.

Läs mer om övriga produkter inom Amaris-serien

Kontakta oss rörande Schwind Amaris 500E