Om oss

Vår framgång beror på vår kunds framgång och vi vill hjälpa våra kunder att lyckas med sin vision.

Vår historia

Cornea Medical grundades 2018 i Göteborg med målet att hjälpa ögonkliniker inom refraktiv kirurgi att utföra synkorrigering med marknadens ledande teknik. Bolaget grundades av Stefan Helgeson som har en lång erfarenhet inom medicinteknik och ögon branschen. Vårt mål är att göra det enkelt för kliniker att arbeta med den bästa tekniken för att i slutändan kunna hjälpa människor att få sin naturliga syn tillbaka utan glasögon eller linser.

City at sunset

Vi tror på:

Lyhördhet

Att vara öppen och genuint intresserad av vår kund tror vi är nyckeln till ett långvarigt förhållande. Vår lycka beror på vår kunds framgång och vi vill hjälpa våra kunder att lyckas med sin vision.

Enkelhet

Det måste vara lätt att välja rätt. Vi erbjuder tekniskt avancerade produkter med ett koncept som gör det enkelt för dig att få rätt utrustning i linje med dina krav. Det ska vara lätt att välja rätt.

Tillgänglighet

Med vår storlek kan vi vara flexibla och tillgängliga på kundens villkor.

Vi gör skillnad

Vi har gjort det till vår sak att att erbjuda människor en vardag med ökad frihet utan glasögon och linser på ett tryggt och säkert sätt.  Det är här vi kan göra skillnad – och vi har bara börjat vår resa. Gå med oss och se själv.

Bli en del av Cornea Medical